Sunday, January 11, 2009

IISREALI LAPSED SAADAVAD SONUMEID - POMMIDEGA

Lugu algab......

Kui Iisreali armee palus Iisreali lastel kirjutada palestiina ja liibanoni lastele sonumeid pommide peale, mis loikavad viimased tukkideks.










Aga kui need lapsed oleksid olnud palestiinlased, siis terve maailm oleks selle suure kella kulge pannud ja kuulutanud, et palestiinlased ja araablased ja moslemid opetavad oma lastele julmust.


Ja sonum saadi katte:








4 comments:

Kristel said...

Ma hakkasin juba mòtlema, et miks eestis nii vàhe reaktsioone selle òuduse kohta on...
Jòudu, Siiri!
Roomas on 17ndal meeleavaldus, kuhu ma ka làhen.
Un salutone!

Siiri said...

Kahjuks on selle ouduse kohta reaktsioone igal pool vahe. Ainult suur vaikus, nagu tapmine ja havitamine on saanud loomulikuks osaks.

Anonymous said...

Meil siin Edinburghis on hetkel üsna tihti meeleavaldused toimuva vastu. Aktsiooni on, aga kokkuvõttes see ei aita midagi, vähemalt hetkel on selline tunne. Samas ei olegi muud teha, kui käia ja protesteerida.

Aare Pilv said...

Mis puudutab neid juuditüdrukuid pomme signeerimas, siis need pildid pärinevad 2006. aasta suvest, kui pommitati Liibanoni, ja nagu võib lugeda ühe blogisissekande kommentaaridest - http://adriennecareyhurley.blogspot.com/2006/07/israeli-children-writing-messages-on.html - oli see välismaiste fotograafide poolt lavastatud jõhker nali.

Mis muidugi ei vähenda praegu toimuva jubedust. Väga hea, et see blogi siin tehtud on.
Jõudu!