Wednesday, January 14, 2009

Lahendus GAZA probleemile


Pilt by Mr. Fish


Mida kull teha, nende palestiinlastega, kes ei taha kuidagi ara surra? Meie Iisreali rahvas ja valitsus oleme ju neid hoidnud lahtises vanglas alates 2005 aastast. Oleme keelanud neile toitu ja vett ja kutust ja meditsiiniabi. Oleme hirmutanud neid oma lennukite ja pommidega. Oleme neid pidevalt hirmus hoidnud lennutades neile helipomme. Oleme keelanud rasedatel haiglasse sunnitama minna. Oleme neid monitanud ja alandanud piiriuletuskohtades. Pole neil lubanud tootada ega oppida. Oleme maatasa soitnud nende majasid ja poldusid ja farme. Oleme havitanud, mis neile vahegi kallis ja armas. Tapnud nende lapsi ja naisi ja mehi. Pole neil lubanud piirkonnast lahkuda. Oleme koik araabia riigivalitsused oma poolele saanud. Oleme puudnud isegi palestiinlastel oma vahel sodima hakata. Oleme kasutanud relvi, mis ei ole kull rahvusvaheliselt lubatud, kuid meid ei keela ju keegi. Aga need kurinahad palestiinlased ei taha ikka surra ja meile alluda.

Nuud on valja pakutud lahendus Afghdor Libermani poolt, kes on parlamendi liige ja liider. Saadame Gazasse aatompommi ja puhime salle koha maailmakaardilt nagu seda tegid ameeriklased Teises Maailma sojas jaapanlastega. Lahendus missugune!!!


Ja kui sa pole veel aru saanud, siis ma olen sarkastiline. Miks? Tsiviilisikute tapmine on kuritegu. Siiani on tapetud ule 1000 inimese Gazas. Tsiviilisikuteks loetakse selles sojas kull ainult lapsi ja naisi, kahjuks. Need moodustavad 40% tapetutest.


Millal ometi tuleb sellele kohutavale sojale lopp ja kas keegi ometi votab Iisreali vastutusele sojaroimade eest?


No comments: