Tuesday, January 13, 2009

TERRORISTIDE PILDID IISREALI ARVATES


Puhapaeval avaldas Iisreali armee pildid tagaotsitavatest Hamasi terroristidest, kelled nad on tapnud alates Gaza rundamisest rohkem kui kaks nadalat tagasi. Pressiesindaja raakis ajakirjanikele, et ameeriklased ja eurooplased argu olgu petetud nendest noorukitena ilmuvatest piltidest. "Nad voivad tunduda sulle ja mulle noortena, kuid nad on terroristid oma sudames, ara vaata nende suutuid nagusid, vaid nae deemoneid nende sudames.

Pressiesindaja Nachman Abramovic, utles et ta on kindel, et kui me laseksime nendel lastel suurteks kasvada, siis neist saaksid terroristid. Kui teie oleksite meie kingades, siis kas teie laseksite neil suureks kasvada, voi tapaksite nad just nuud?

Ta jatkas, et maailm ei tohiks laskuda Hamas'i propaganda ohvriks, kuna nemad ei ole tapnud uhtegi tsiviilisikut soja algusest saadik. Me ei tapa inimesi, kuid me tapame ilma igasuguste vabandusteta inimloomi. Ja argu Euroopa meid suudistagu. Kelle kaed on puhtad?

Keegi oli kusinud, kas Iisreal ei ole mures, millise meedia katastroofilise reaktsiooni voivad tema kommentaarid esile kutsuda, siis vastuseks oli, et mida nad meile voivad teha? Me kontrollime kongressi (USA), meediat, showbiznessi ja tervet ameerikat. Ameerikas ei ole sa voimeline Iisreali kritiseerima.

Nuud parast seda oled sa voimeline vaatama surnud terroristide pilte:


















Allikas

No comments: