Monday, January 19, 2009

HOLOKAUST ENNE JA NUUD

Leidsin sellised pildid oma emaili postist.

Koikidele rahu armastavatele inimestele maailmas, vaadake ja vorrelge.

TEISE MAAILMASOJA HOLOKAUSTI LABIELANUD INIMESTE LAPSELAPSED TEEVAD PALESTIINLASTEGA TAPSELT SAMA MIDA TEHTI NENDE VANAVANEMATEGA NATSI SAKSAMAA POOLT ....


EHITAVAD MUURE JA TRAATAEDASID, ET HOIDA INIMESED VANGLATES











KONTROLLPUNKTID, MIS KEELAVAD INIMESTELE LIIKUMISVABADUSE











ARRETEERIMISED JA TAGAKIUSAMISED










HAVITADES MAJU JA ELAMIST





KINGITUSED RAHU ARMASTAVATELT JA TSIVILISEERITUD RIIKIDE LASTELT












TUUPILINE PROPAGANDA MASIN- SA LEIAD MUSTVALGE PILDI ULESTOSTETUD KATEGA JUUDI POISIST, KELLE PIHTA ON SUUNATUD NATSIDE PUSSID, SAMAL AJAL KUI TEDA JA TEMA PEREKONDA KASTAKSE KODUST LAHKUDA- IGAST AMEERIKA JA MONEDE LAANE EUROOPA AJALOO RAAMATUTEST, ENSUKLOPEEDIATEST, RAAMATUKOGUDEST, MUUSEUMITEST. … (SEE PEAKS SINUS KAASTUNNET AVALDAMA JA TOETAMA NENDE SOOVI OIGLUSE JA KODUMAA JARELE)

ISREALIIDID KASUTAVAD SAMA TAKTIKAT






Toeline piltide allikas tehtud Norman Finkelstein'i poolt

3 comments:

Kristel said...

Ma ei ùtle midagi fotode kohta, need rààgivad iseenda eest...Kàisin laupàeval Rooma manifestatsioonil, 300 000 inimest, poleks usukunudki, ka vanainimesed tulid kohale!
Siin pùùdis olukorrast tòtt rààkida ùks telesaade, aga teda àhvardati tsensuuriga. Loe Itaaliablogist http://itaalia.wordpress.com, kui vòimalust.
Un caro saluto!

Anonymous said...

Vahe on selles, et juudid ei tulistanud natsisaksamaal kohalikku elanikkonda rakettidega nii nagu teevad seda palestiinlased.

Pole mõtet võrrelda võrreldamatut.

Siiri said...

Ajalugu teades ja tundes, siis paaris Poolas olevas vangilaagris hakkasid koondislaagrites olevad juudid massama ja tapsid SS sodureid ja vangi valvureid. Rakettidega ei tulistanud, kuid ma olen kindel, et kui neil oleks olnud voimalus, siis oleksid nad seda teinud. Ja pole oige panna koiki palestiinlasi uhte patta Hamasiga. See, et nad tulistavad Iisreali linnasid ja kulasid pole oige, kuid Iisreal ei tohiks palestiinlasi nii meeleheitele ajada, et neil pole muud voimalust vangla taolisest sektorist muud moodi valja paaseda ja endast marku anda. Ning taoline tsiviilisikute tapmine nagu seda tegi Iisreal ei ole mitte sugugi oigustatud.